TREBATE LI VRATITI NARUDŽBU? Nema problema! Ako niste zadovoljni proizvodom koji ste kupili, Adores će vam osigurati potpuni kredit u trgovini.
POLITIKA POVRATA Artikle je potrebno vratiti u roku od 14 dana od datuma isporuke. Za sve povrate automatski će se izdati kredit u trgovini, što će vam omogućiti jednostavnu ponovnu kupnju alternativnog artikla ili istog artikla u drugoj veličini. Ne nudimo povrat novca u slučaju promjene mišljenja ili odabira netočne veličine. Kupci koji su primili neispravan artikl ili proizvode s tvorničkim greškama dobit će povrat novca. (Imajte na umu da Adores skladište provodi strogu kontrolu kvalitete svakog artikla prije slanja i nakon primitka povrata). Budite pažljivi prilikom isprobavanja proizvoda. (Artikli koji su oštećeni od strane kupca ili nisu u skladu s našom politikom povrata bit će odbijeni i vraćeni kupcu). Adores nije odgovoran za troškove povratne dostave. Ne izdajemo kredit u trgovini niti povrat novca za originalne troškove dostave.
ZAMJENE Kredit u trgovini bit će izdan kako biste mogli ponovno kupiti novi artikl. Ako vam je potrebna hitna zamjena, toplo preporučujemo da kupite zamjensku veličinu prije slanja povrata, a mi ćemo vam izdati kredit u trgovini kada primimo vaš neželjeni artikl. (Budući da ne zadržavamo artikle niti ih mijenjamo dok se vaš artikl šalje natrag).
UVJETI ZA POVRAT Sva se odjeća mora vratiti: U izvornom stanju, nenošena i neoprana. (Bez ikakvih mrlja od šminke ili dezodoransa). Sve etikete moraju biti na mjestu i proizvod mora biti u originalnom pakiranju.
ŠTO SE NE MOŽE VRATITI Artikli koji su na rasprodaji ne mogu se vratiti (izuzetak su artikli po punoj cijeni koji su kupljeni uz korištenje koda za popust).
PRIMILI STE ARTIKL S GREŠKOM? Ako ste primili artikl s greškom, molimo vas da u roku od 5 dana od primitka paketa pošaljete e-poruku našem timu za korisničku podršku na [email protected] Molimo vas da pričekate upute prije nego što pošaljete artikl na povrat. Naknada za povrat neće biti nadoknađena ukoliko niste dobili upute od našeg tima za podršku putem e-pošte prije povrata artikla s greškom. Molimo vas da za povrat svojih artikala koristite metodu dostave koja omogućava praćenje, jer Adores ne preuzima odgovornost za izgubljene ili oštećene povrate tijekom transporta.
PROCJENA POVRATA Vraćeni proizvodi bit će procijenjeni po dolasku kako bismo se uvjerili da su u skladu s našom politikom povrata. Artikli koji nisu prikladni za povrat i/ili vraćeni artikli koji nisu u skladu s našom politikom povrata neće biti prihvaćeni i bit će vraćeni kupcu.
POVRAT NOVCA I ROKOVI OBRADE Ovisno o usluzi i zemlji iz koje vraćate artikle, obično može potrajati do 21 radnog dana (isključujući vikende i državne praznike) da paket stigne do nas i bude obrađen od strane našeg tima za povrate. Povrat novca vršit će se na isti način na koji je izvršena uplata. Za plaćanja kreditnom ili poklon karticom, ili kreditom u trgovini, povrat će se prvo primijeniti na poklon karticu/kredit u trgovini. Molimo vas da ne šaljete e-poštu s upitima o statusu vašeg povrata ukoliko nije prošlo 15 dana od dana kada ste poslali paket na povrat. Bit ćete obaviješteni putem e-pošte koju ste naveli prilikom narudžbe kada se povrat novca izvrši. Kredit za trgovinu bit će izdan putem e-pošte, u obliku koda, a bit će valjan 6 mjeseci od dana kada primite e-poštu. Imajte na umu da Adores ne radi tijekom državnih praznika, tako da će svi povrati biti obrađeni sljedeći radni dan.